Dental Clinic

DENTAL CLINIC CURACAO

HOMEPAGE    Myobrace Orthondontie
Wortelkanaal Behandeling Tanden Bleken Tanden Poetsen
Algemene Tandheelkunde
Laser Tandheelkunde
Whitening

 

Bang voor de Tandarts

Ben je bang voor de tandarts? Dan ben je niet de enige. Ongeveer een kwart van alle Mensen heeft in meer of mindere mate angst om naar de tandarts te gaan. Sommigen zijn zelfs zo bang dat ze helemaal niet naar de tandarts durven. Patiënten met angst voor de tandarts kunnen bij ons worden behandeld door onze speciale angsttandarts.

Angsttandarts Curacao

De angsttandarts Curacao heeft ervaring met extreem angstige patiënten. Hij neemt de tijd om je op jouw gemak te stellen en legt uit wat er tijdens de behandeling gebeurt. Indien nodig kan de angsttandarts gebruik maken van kalmerende middelen, zodat je meer ontspannen bent tijdens de behandeling.

TANDEN BLEKEN CURACAO 

Mooie witte tanden en een stralende lach, dat wil iedereen. Helaas heeft niet iedereen van nature zulke witte tanden. Met een bleekbehandeling kunnen tanden witter worden gemaakt. Er zijn verschillende methoden om jouw tanden witter te maken. Een bleekbehandeling kan.... Lees meer ►

 

Laser Tandheelkunde Curacao

Tandheelkunde met laser. Wij werken voor bepaalde behandelingen met een laser. Met de laser kunnen wij heel nauwkeurig en steriel werken. Doordat de laser heel fijn is, zal de genezing na afloop heel mooi zijn. De behandeling is veel minder invasief dan de huidige technieken. Hieronder staan enkele toepassingen van de laser en voor welke behandelingen wij de laser gebruiken.

Als u last heeft van gevoelige tanden.... Lees meer ►

 

Algemene Tandheelkunde

De basis van een mooi gebit is een gezond gebit.

Om een gezond en dus mooi gebit te houden, is het belangrijk dat uw gebit regelmatig door een preventie-assistente of een mondhygíëniste gereinigd wordt. Buiten de gebruikelijke tandheelkunde kunnen wij u ook bij complexere gebitsproblemen helpen. Lees meer ►

 

Orthondontie

Orthodontie is het corrigeren en optimaliseren van de stand van het gebit. Dat is nuttig, want een regelmatig gebit maakt meer kans om gezond te blijven en zorgt dat iemand goed kan bijten, kauwen en praten. Een symmetrisch gebit met rechte tanden is bovendien een mooi gezicht. Ook dat is een goede reden om iets aan de stand van tanden en kiezen te doen. Want wie wil er nu niet een lach voor het leven?

Om de stand van tanden en kiezen te veranderen maakt de orthodontist van beugels. Lees meer►

 

Wanneer heb ik een wortelkanaalbehandeling nodig?

Zenuwkanaal behandeling!!! Of ook wel een wortelkanaal behandeling.

Wanneer hebt u een wortelkanaalbehandeling nodig? Op het moment dat het weefsel in het wortelkanaal ontstoken is of ontstoken is geweest, dan zal er een behandeling moeten plaatsvinden. Uw tanden en kiezen bestaan uit een zichtbaar gedeelte, dat wordt de kroon genoemd. Onder dat gedeelte zitten de wortels, waarin het wortelkanaal te vinden is. In dit kanaal lopen zenuwvezels en kleine bloedvaten. Deze kunnen ontstoken raken.

 

 

 

 

Voor meer informatie of een afspraak BEL naar: 005999 7242324

Pa mas informashon of pa un afspraak yama na telefon: 005999 - 7242324

Dental Clinic Curacao Schottegatweg Oost 38  info@dccuracao.com

Tandarts Curacao | Voor gezonde tanden en een mooie glimlach | 

HOMEPAGE. Myobrace Orthondontie
Wortelkanaal Behandeling Tanden Bleken Tanden Poetsen
Algemene Tandheelkunde
Laser Tandheelkunde
Whitening

 

 

© 2021 All right Reserved | Designed & Hosted with WBG B.VCuracao-startpagina.nl & Bookingcarscuracao.com

 

 

 

Hoe Myobrace de tanden op natuurlijke wijze  recht zet:

Het Myobrace-systeem is een no-braces-aanpak om je tanden en kaken te richten.

Behandeling maakt gebruik van myofunctionele orthodontische technieken om de arme mondgewoonten aan te pakken (bekend alsMyofunctionele gewoontes ) die de echte onderliggende oorzaken zijn van scheve tanden en gebruiken lichte, intermitterende krachten om de tanden uit te lijnen. Myofunctionele orthodontische technieken zijn al meer dan 50 jaar door orthodontisten en tandartsen wereldwijd beoefend.

Dit wordt gedaan door gebruik te maken van een reeks verwijderbare tandheelkundige apparaten die gedurende 1-2 uur per dag worden gedragen en overnacht tijdens het slapen gaan. Dagelijks gebruik van de Myobrace gecombineerd met regelmatige activiteiten (om ademhaling, spierfunctie en tong houding te verbeteren) resulteert in strakke tanden en verbeterde functie, wat leidt tot optimale gezichtsontwikkeling en een gezondere glimlach. 

Lees meer of bel voor meer informatie :Tel+ 005999 7242324

Kronen en bruggen Curacao

Kronen en bruggen kunnen een oplossing zijn als je door tandbederf één of meer tanden of kiezen kwijtraakt. Ze vormen een duurzaam alternatief als er onvoldoende houvast is voor een gewone vulling. Kronen en bruggen kunnen ook gebruikt worden ter verbetering van het uiterlijk. Bijvoorbeeld als de tanden en kiezen in de mond verkleurd of slecht gevormd zijn.

Heeft u vragen?  Vul dan onderstaand formulier in.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Wilt u rechtstreeks contact dan kunt u ons bellen.