FATI'S BOUTIQUE CURACAO

HOMEPAGE ► FATI'S  BOUTIQUE CURACAO


Fati's Boutique staat bekend vanwege haar verscheidenheid aan leuke kwalitatieve producten. Je kunt bij ons terecht voor kleding en meer.

De winkel is gespecialiseerd in opvallende damesmode. De collectie bevat labels die elders niet verkrijgbaar zijn. Met deze originele kleding heeft de Fati's Boutique Curacao een unieke plaats tussen alle  dameskledingzaken op Curacao weten te veroveren. Het zijn dan ook niet alleen de plaatselijke klanten die de winkel bezoeken. Uit heel Curacao komen de mensen speciaal naar Fati's Boutique om de Fashion Boutique te bezoeken.

Fati's Boutique is een OneStop Shop voor de verzorging van de moderne, jonge vrouw. Schoenen, tassen, jurkjes, rokjes, broeken, topjes, truien en shirts. Je kunt er naar hartenlust combineren om een outfit te vinden die bij je past. De aanwezige kleding accessoires zorgen voor de finishing touch.

 

Fati's Boutique Curacao is een OneStop Shop voor de verzorging van de moderne, jonge vrouw. Schoenen, tassen, jurkjes, rokjes, broeken, topjes, truien en shirts. Je kunt er naar hartenlust combineren om een outfit te vinden die bij je past. De aanwezige kleding accessoires zorgen voor de finishing touch.

Bekijk een greep uit onze Collectie ►

 Sieraden en Accessoires ►   Tassen ► Damesmode ►

Neem gerust een kijkje in onze collectie  

 

Bekijk onze Collectie ►

www.fatisboutique.com

Wiriweg 30A Curacao Tel: +599 9 561 6645