COMPUTERWORLD

 

 

Refurbished, niet te verwarren met tweedehands!

Niet iedereen vindt het prettig om op de gok een tweedehands product aan te schaffen. Daarom bieden wij refurbished producten aan, producten die gecontroleerd zijn op belangrijke technische punten en professioneel zijn gereinigd. Waar nodig geven wij updates/upgrades aan zowel software en hardware. Daarnaast ontvangt u garantie! Zo heeft u de zekerheid van een technisch goed product.

Ons proces

De producten komen bij ons binnen, vervolgens worden ze door professionals gecontroleerd op onder andere de volgende zaken:

Batterij , Grafische kaart, Hardeschijf, Ventilatoren, Algemene werking moederbord, Werking beeldscherm kwaliteit, scherpte en pixels, Toetsenbord , Trackpad, Software checks, Uiterlijke staat, Data, Al onze Apple producten zijn voorzien van een schone installatie. De data van de vorige eigenaar is profesioneel verwijderd.

Reinigen

Uiteraard worden al onze producten professioneel gereinigd en daarna professioneel verpakt voor een veilige verzending naar de nieuwe eigenaar.

Wat kan ik verwachten van de garantie?

Heel simpel: No-Nonsense! Is er iets defect van de hardware binnen de garantieperiode? Dan maken wij het.

 

 

Wij bezorgen alles van Apple op Curacao  tegen de scherpste prijzen : www.computerworldcuracao.com

MacBooks ►  IMAC ► IPAD ► Accessoires ►  Mac overig ► Apple overzicht ►   HOMEPAGE ►

 

 

Computer World levert laptops, computers en hardware Wij bezorgen ook alles van Apple op Curacao tegen de scherpste prijzen. Voor meer info of leveringen Curacao mail naar: info@computerworldcuracao.com

BEZORGKOSTEN CURACAO 39 DOLLAR  | GRATIS BEZORGING IN NEDERLAND EN BELGIE.

 

Heeft u vragen?  Vul dan onderstaand formulier in.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

MacBooks ►  IMAC ► IPAD ► Accessoires ►  Mac overig ► Apple overzicht ►   HOMEPAGE ►

Bezorgen / Afhalen ►