WEBSUPPORTING

Een website is bijna niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Enkel het “aanwezig” zijn op het internet is niet meer voldoende. Een oriënterende klant begint meestal zijn zoektocht online, het is dus van belang dat uw site gevonden wordt. In veel gevallen is uw website het eerste contactpunt dat de klant met uw bedrijf heeft. Een prachtig ontwerp en een gebruiksvriendelijke ervaring zijn daarom essentieel.

NIEUW: Boekingmodule voor uw accommodatie Lees meer ►

Wat u kunt bereiken met het inschakelen van Websupporting

#  Uw bereik en zichtbaarheid worden vergroot van uw website
#  De kosten van traditionele reclame worden verlaagd
#  Verhoogt uw inkomsten ten opzichte van uw vaste kosten (ROI)
#  Verhoog uw geloofwaardigheid
#  Trekt extra bezoekers naar uw site en uw fysieke locatie
#  Verhoogt uw winstmarges door de volume
#  Verhoog de responstijd
#  Extra bekendheid van uw bedrijf /webshop
#  Website laten maken
#  Presentatie pagina laten maken
#  Extra webpagina aanmaken voor de zoekmachines 

:: WEBSHOP PROMOTIE :: SUPPORTING WEBSHOPS :: ADVERTISING WEBSHOPS ::

 Word gezien en verhoog je conversie.

 Laat je concurrenten niet gaan lopen met jouw potentiële klanten en start met websupporting.nl

Bedenk dat u heel wat inkomsten mis zult lopen door niet volledig gebruik te maken van websupporting.nl. Het gaat niet alleen om te overleven als bedrijf, maar ook om aan de weg te timmeren. En daarvoor hebt u effectieve systemen nodig om informatie te verschaffen, bezoekers aan te trekken, producten en diensten te verkopen en vervolgopdrachten te realiseren.

Veel mensen leven in de veronderstelling dat als men zich alleen op de lokale markt richt, men niet vertegenwoordigd hoeft te zijn op het het complete internet. Dit soort gedachten doen menig onderneming in het stof bijten.

Door niet krachtig vertegenwoordigd te zijn met de juiste support op het internet mist men heel wat potentiële inkomsten. Tevens kan men veel kosten besparen door goed gebruik te maken van de technologie.

Zoekmachinemarketing:

SEO en SEA

We bepalen de juiste mix voor een optimaal bereik van je doelgroep en een betere conversie.
Het opbouwen en verbeteren van uw positie in de zoekmachines... Voor meer info mail ons.

NIEUW: WEBSITE LEASEN INCL. PROMOTIE. 

Met de ‘Website Lease’ huur je als het ware je website.

Zo hoef je niet in één keer veel geld te investeren om online vindbaar te zijn.

De lage maandkosten van de Website Lease zorgen ervoor dat je rustig kunt werken aan het opbouwen van je omzet en je kunt richten op het binnenhalen van nieuwe klanten.

Dus geen grote investeringen vooraf, maar een laag maandbedrag voor een professionele website. Bovendien verzorgen wij het onderhoud van je website, en de promotie

Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over technische problemen.

Mail voor meer info naar: info@websupporting.nl

Wat is SEO? Autoriteit

Waar Google vroeger zelf een eigen indicator voor autoriteit had (namelijk PageRank) gaan we tegenwoordig uit van Domein-en Pagina autoriteit. Deze autoriteit wordt voor het grootste deel bepaald door externe inkomende links.

Idealiter vinden de bezoekers van je website de content op die website zo mooi en je website zo gebruiksvriendelijk dat ze vrijwillig gaan linken naar je website. In de praktijk weet iedereen hoe belangrijk links voor je ranking in Google zijn en vraagt ook bijna iedereen er tegenwoordig geld voor. Iets waar Google enorm mee worstelt, want ze kunnen voorlopig de autoriteit van een website niet anders vaststellen dan door links, maar dit is natuurlijk relatief eenvoudig te manipuleren.

In onze ogen niets mis mee, want alle media wordt gemanipuleerd en PR-bureau’s zorgen al sinds jaar en dag voor betaalde exposure voor hun klanten.

Vandaar dat linkbuilding nog steeds een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie is. Want een beetje organisatie weet ook wel een webbouwer te vinden die een technisch prima website op kan leveren en content optimaliseren is ook geen rocket science meer …., dus hoe weet Google dan welke website het best aansluit bij de zoekopdracht?

WAT IS SEO?

Het kan niet anders dan dat je weleens wat gehoord hebt over SEO, maar wat is SEO nou eigenlijk? SEO staat voor Search Engine Optimization, zoekmachine optimalisatie in het Nederlands dus.

Wat is zoekmachine optimalisatie / SEO Betekenis

Zoekmachine optimalisatie is in feite alles wat je doet om te zorgen dat je website zo hoogmogelijk getoond wordt in de organische zoekresultaten (ook wel gratis genoemd) van de zoekmachines. In Nederland hebben we het dan in zo’n 95% van de gevallen over Google, maar daarnaast zijn er ook zoekmachines zoals Bing en DuckDuckGo.

Deze organische zoekresultaten vind je op de zoekresultaten-pagina’s (in vakjargon SERP: Search Engine Result Page) onder de betaalde zoekresultaten (advertenties bv. Google AdWords of Bing Ads).

Waarom is SEO zo belangrijk?

Voor 95% van de Nederlanders start de zoektocht naar een product of bedrijf in een zoekmachine. Om onder de aandacht van je doelgroep te komen en leads te genereren moet je dus gewoon bovenaan in de zoekmachines staan. Zelfs als mensen de aankoop uiteindelijk offline doen. Zoekmachine optimalisatie / SEO (Search Engine Optimization) is dan ook essentieel voor lead generatie.

Wat betekent SEO dan in de praktijk?

Er zijn volgens onze branche zo’n 200 rankingfactoren, maar laten we eerlijk wezen, alleen bij Google zelf zijn het een paar mensen die weten hoeveel het er exact zijn. Wat we wel weten is dat al die factoren onder te brengen zijn in 3 hoofd categorieën:

techniek

content

autoriteit

Waarbij techniek en content eigenlijk voornamelijk afgestemd moeten zijn op de bezoeker van je website. Als je bezoeker tevreden is en vindt wat hij of zij zoekt, dan zal de autoriteit in theorie na verloop van tijd vanzelf moeten stijgen.

Wat is SEO? Techniek

Je website moet technisch op orde zijn. Dingen waar je hierbij onder andere  aan moet denken zijn:

de structuur van je website

het juiste gebruik van headers

gebruiksvriendelijke urls

snelle laadtijd

gebruik van een SSL-certificaat

gebruik van sitemaps

Helaas weet nog niet iedere webbouwer hoe je rekening houdt met deze technische basis voor een goed vindbare website.

Wat is SEO? Content

De gebruikers van Google zijn / je doelgroep is op zoek naar iets. Naar contactgegevens, een product, informatie …, content dus. Hoe beter je website voorziet in die contentbehoefte, hoe beter gebruikers van je website deze zullen waarderen en signalen aan Google af zullen geven dat je website ‘briljant’ is. Denk bij die signalen aan:

het bezoeken van meerdere pagina’s op je website

niet direct afhaken op je website en terugkeren naar Google (bouncerate en pogosticking)

het delen van je content op social media

of de voor SEO’s ‘holy grail’ van waardering: een link naar jouw content / website plaatsen

Ondanks dat er mensen zijn die beweren dat Google tegenwoordig zo slim is dat ze je content wel kunnen mappen op de informatiebehoefte van je doelgroep kun je absoluut nog niet om zoekwoorden heen. Er zijn dus 3 stappen om tot de ideale content te komen:

Analyseren van de contentbehoefte van je doelgroep. Dit doe je in de content strategie

Die contentbehoefte koppelen aan een zoekwoorden-analyse

Het verwerken van die zoekwoorden in een voor de lezer verleidelijke webtekst.

Heeft u vragen?  Vul dan onderstaand formulier in.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.