Webshop

MacBook Pro Retina 15 inch De absolute mega krachtpatser onder de MacBooks!

MacBook Pro Retina 15 inch De absolute mega krachtpatser onder de MacBooks!

 Schrijf de eerste review over dit product 

Specificaties:
• Introductie: 2014

• 2,2GHz QuadCore i7
• 16GB RAM (!)
• 512GB SSD (!)
• Intel Iris Pro
• 15'' Retina (2560×1600)

€ 1.499,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit model is geschikt voor professioneel gebruik en is vanuit de fabriek geupgrade. De nieuwprijs was ruim €3500! Voorzien van 512GB SSD en 16GB ram maakt dit een computer die de allerzwaarste taken probleemloos kan uitvoeren.

Lekker jong model van 2014, in super nette staat! Compleet met 12 maanden garantie.

Een icoon. 
De MacBook Pro, een absoluut icoon op computergebied. De MacBook Pro kenmerkt zich door prachtig design en gebruik van hoogwaardige materialen. De software van Apple is speciaal ontwikkeld voor producten van Apple en voor niets anders. Dit zorgt voor een naadloze integratie en alles werkt samen in een perfecte harmonie. 

Past dit model bij u?
Dit is de absolute krachtpatser onder de MacBooks! De 15 inch uitvoeringen zijn gemaakt voor professioneel gebruik, een prachtig 15 inch Retina display zorgt voor kraakhelder beeld. Daarnaast is dit Refurbished model ook nog eens voorzien van een superkrachtige Quad-Core i7 processor , 512GB SSD en 16GB werkgeheugen. Hiermee is dit de perfecte MacBook voor zware grafische vormgeving en professioneel gebruik op het hoogste niveau!

Advies van een specialist? 
Onze specialisten helpen u graag met het maken van de juiste keus. U kunt ons bellen of mailen. Vindt u het prettig om het product in het echt te bekijken? Geen probleem en bel voor een afspraak!
 

Specificaties:
• Introductiejaar: 2014

• 2,2GHz QuadCore i7
• 16GB RAM (!)
• 512GB SSD (!)
• Intel Iris Pro
• 15'' Retina (2560×1600)

Bij sommige producten is het mogelijk om een upgrade te kiezen.
Om u wat meer wegwijs te maken in de upgrades, volgt hier een korte uitleg.

GRADE
Bovenaan bij al onze computers ziet u het kopje GRADE staan.
Wat houdt dit nu precies in? Welke types GRADE zijn er?

NIEUW: 
Dit betreft nieuwe producten of ex-demo producten die hooguit een paar keer zijn aan geweest. Ze hebben GEEN gebruikerssporen en zijn in absolute nieuwstaat.
In 9 van de 10 gevallen zit er zelfs nog fabrieksgarantie op bij Apple.
Ook kunnen dit producten zijn die nieuw zijn aangeschaft, maar binnen de 14 dagen retourtermijn zijn teruggekomen bij Apple. Doordat de doos dan open is geweest mogen zij het niet meer verkopen en gaat het naar bedrijven zoals wij.

GRADE A:
Dit betreft gebruikte producten die minimale gebruikerssporen hebben en dus in zeer nette staat zijn.

GRADE B:
Dit betreft gebruikte producten met zichtbare gebruikerssporen. Ideaal voor als je de computer vaak mee neemt en lekker prijs bewust een goede computer wilt kopen.
Het uiterlijk maakt je niet veel uit, zolang de computer maar technisch goed is, en dat zijn ze bij ons allemaal! 

Al onze producten zijn streng gecontroleerd en gecheckt door ons.
Ze hebben het volledige Refurbishment proces gehad en zijn voorzien van diverse nieuwe onderdelen, wij geven deze producten letterlijk een tweede leven.  

RAM geheugen
Dit is het werkgeheugen van de computer. Elk programma dat u gebruikt, verbruikt geheugen, professionele programma's zoals Photoshop verbruiken meer geheugen dan bijvoorbeeld internet.
Maakt u veel gebruik van professionele programma's en heeft u regelmatig meerdere programma's tegelijk open staan? Dan is 8GB of 16GB aan te raden. Bent u een basis gebruiker die vooral internet, YouTube, e-mail en office gebruikt, is 4GB vaak al meer dan voldoende.

Harde schijf
Er zijn grofweg 2 type hardeschijven, een ''normale'' harde schijf (ook wel HDD genoemd) en een SSD harde schijf (ook wel Flash genoemd). Een normale harde schijf (HDD) heeft bewegende delen, een SSD heeft dit niet! Hierdoor is een SSD wel 5 tot 10 keer sneller dan een normale HDD. Sommige computers zijn standaard voorzien van een SSD, sommige computers niet. Dan is het in veel gevallen mogelijk deze alsnog te upgraden met een SSD.

Hoe groot moet mijn harde schijf zijn?
Doordat de SSD techniek een stuk duurder is dan HDD zijn de SSD schijven vaak wat kleiner, maar hoe groot moet hij nu eigenlijk zijn? Voor basis gebruik is 128GB SSD vaak al voldoende, heeft u veel foto en videobestanden? Dan is het aan te raden om voor 256GB te gaan. Wilt u echt alles op uw computer opslaan zonder na te denken over opslagruimte? Ga dan voor 512GB.

€ 1.499,00 (excl. BTW)

TERUG NAAR PRODUCTOVERZICHT