Webshop

MacBook Pro 13 inch Bloedsnelle computer met 512GB SSD en liefst 16GB ram!

MacBook Pro 13 inch

Bloedsnelle computer met 512GB SSD en liefst 16GB ram!

Specificaties:

• Introductiejaar: 2012

• 2,5GHz Intel Core i5
• 16GB RAM
• 512GB SSD

• Intel HD Video 4000 1536MB
• 13'' Glossy Display (1280x800)

Speciale prijs € 849,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Nog 2 beschikbaar

Een icoon. 
De MacBook Pro, een absoluut icoon op computergebied. De MacBook Pro kenmerkt zich door prachtig design en gebruik van hoogwaardige materialen. De software van Apple is speciaal ontwikkeld voor producten van Apple en voor niets anders. Dit zorgt voor een naadloze integratie en alles werk samen in een perfecte harmonie. 

Past dit model bij u?
Dit model is een echte alleskunner! Het is niet voor niets een van de best verkochte laptops die Apple ooit heeft gemaakt. De introductie van dit model was in 2012 en Apple heeft dit model nieuw geproduceerd tot en met 2016! De laptop is voorzien van een krachtige i5 processor met een kloksnelheid van 2,5GHz en Turboboost tot wel 3,1GHz. Dit model is uitgevoerd met 16GB en is hierdoor geschikt voor applicaties zoals Photoshop en videobewerking. Daarnaast heeft dit model een razendsnelle 512GB SSD hardeschijf, dit maakt hem zeer snel en betreft een zeer luxe upgrade.

Zoals u kunt verwachten bij een top product als dit: ontvangt u 12 maanden garantie.

Advies van een specialist? 
Onze specialisten helpen u graag met het maken van de juiste keus. U kunt ons bellen, mailen of een berichtje sturen . Vindt u het prettig om het product in het echt te bekijken? Geen probleem, bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak!

Specificaties:

• 2,5GHz Intel Core i5 (Turbo boost 3,1GHz)
• 16GB RAM 
• 512GB SSD
• Intel HD Video 4000 1536MB
• 13'' Glossy Display (1280x800)

 

Bij sommige producten is het mogelijk om een upgrade te kiezen.
Om u wat meer wegwijs te maken in de upgrades, volgt hier een korte uitleg.

GRADE
Bovenaan bij al onze computers ziet u het kopje GRADE staan.
Wat houdt dit nu precies in? Welke types GRADE zijn er?

NIEUW: 
Dit betreft nieuwe producten of ex-demo producten die hooguit een paar keer zijn aan geweest. Ze hebben GEEN gebruikerssporen en zijn in absolute nieuwstaat.
In 9 van de 10 gevallen zit er zelfs nog fabrieksgarantie op bij Apple.
Ook kunnen dit producten zijn die nieuw zijn aangeschaft, maar binnen de 14 dagen retourtermijn zijn teruggekomen bij Apple. Doordat de doos dan open is geweest mogen zij het niet meer verkopen en gaat het naar bedrijven zoals wij.

GRADE A:
Dit betreft gebruikte producten die minimale gebruikerssporen hebben en dus in zeer nette staat zijn.

GRADE B:
Dit betreft gebruikte producten met zichtbare gebruikerssporen. Ideaal voor als je de computer vaak mee neemt en lekker prijs bewust een goede computer wilt kopen.
Het uiterlijk maakt je niet veel uit, zolang de computer maar technisch goed is, en dat zijn ze bij ons allemaal! 

Al onze producten zijn streng gecontroleerd en gecheckt door ons.
Ze hebben het volledige Refurbishment proces gehad en zijn voorzien van diverse nieuwe onderdelen, wij geven deze producten letterlijk een tweede leven.  

RAM geheugen
Dit is het werkgeheugen van de computer. Elk programma dat u gebruikt, verbruikt geheugen, professionele programma's zoals Photoshop verbruiken meer geheugen dan bijvoorbeeld internet.
Maakt u veel gebruik van professionele programma's en heeft u regelmatig meerdere programma's tegelijk open staan? Dan is 8GB of 16GB aan te raden. Bent u een basis gebruiker die vooral internet, YouTube, e-mail en office gebruikt, is 4GB vaak al meer dan voldoende.

Harde schijf
Er zijn grofweg 2 type hardeschijven, een ''normale'' harde schijf (ook wel HDD genoemd) en een SSD harde schijf (ook wel Flash genoemd). Een normale harde schijf (HDD) heeft bewegende delen, een SSD heeft dit niet! Hierdoor is een SSD wel 5 tot 10 keer sneller dan een normale HDD. Sommige computers zijn standaard voorzien van een SSD, sommige computers niet. Dan is het in veel gevallen mogelijk deze alsnog te upgraden met een SSD.

Hoe groot moet mijn harde schijf zijn?
Doordat de SSD techniek een stuk duurder is dan HDD zijn de SSD schijven vaak wat kleiner, maar hoe groot moet hij nu eigenlijk zijn? Voor basis gebruik is 128GB SSD vaak al voldoende, heeft u veel foto en videobestanden? Dan is het aan te raden om voor 256GB te gaan. Wilt u echt alles op uw computer opslaan zonder na te denken over opslagruimte? Ga dan voor 512GB.

€ 849,00 (excl. BTW)

TERUG NAAR PRODUCTOVERZICHT