• New You Curacao 

New You Academy Curacao.

Tel. nr. +5999-7381742

Photo Gallery Models ►

Zin in een nieuw kapsel? Een paar mooie highlights of een nieuw kleurtje in je haar? Dat kan! In onze salon is van alles mogelijk: kleuren, knippen, stylen en finishen. We werken met hele goeie producten om jouw haren prima te verzorgen. Je kunt een bezoekje brengen aan de kapsalon. Lekker, efficiënt en ontspannen! Je kunt bijna altijd bij ons terecht: met en vaak ook zonder afspraak. Je vindt ons aan de Kaya Talon 5 in Jongbloed. Wil je er zeker van zijn dat we tijd hebben, maak dan een afspraak. Dat kan telefonisch via +5999-7381742. New You Curacao Academy

 

Niets sexier dan glanzende zwarte lokken. Zwart haar is mysterieus en altijd bijzonder sexy. Qua fashion opties kan je alle kanten op en of je nu een lichte of donkere huid hebt, de make-upmogelijkheden die passen bij jouw mooie zwarte haar zijn eindeloos! Wij zoomen in op dames met deze bijzondere haarkleur en hebben een gouden tip voor je om jouw zwarte haar intenser zwart te houden! 

 

 

Een vrouw met zwart haar kan alle kanten op met haar make-up. Zowel een porseleine huidje als een getinte of bruine huid is prachtig in combinatie met zwarte lokken. Heb je een lichte huid dan kan je gaan voor het sneeuwwitje effect en een prachtig contrast creëren met jouw donkere lokken. Ga je voor de gebronsde look? Ook dat staat heel mooi met donker haar! Zorg voor een bronzer met een gouden glans en je hebt direct een zwoele uitstraling te pakken. Voor vrouwen met een donkere huid hebben wij tal van tips om zo fris en sprankelend mogelijk voor de dag te komen!

 

 

Ook met de oogmake-up en de lipkleur is er enorm veel mogelijk. Allereerst is er de natural make-uplook die vrouwen met zwart haar supergoed kunnen hebben, onder andere doordat de wimpers en wenkbrauwhaartjes vaak al donker zijn. Een beetje wenkbrauwmascara en lipgloss en ze kunnen de deur uit! Geen sprake van een blote billengezicht.

 

 

Telefoon nr. +5999-7381742

 

 

 

 

 

 

Photo Gallery Models ►

 

 

CONTACTGEGEVENS :

New You Academy Curacao

Kaya Talon 5 Jongbloed Curacao

E-mail: info@newyoucuracao.com

www.newyoucuracao.com 

Telefoon nr. +5999-7381742