LIBERTAT CURACAO | VAKANTIE CURACAO BANDABOU

Libertat is gelegen op het platteland van Curaçao tussen Siberie en Tera Kora, waar je de mooiste natuurlijke stranden en andere must-see natuurattracties kunt vinden.

Onze lodges zijn verborgen in het midden van de rauwe Curaçaose natuur die de warmte van het eiland combineert met ontspannend comfort en gemak.
Libertat is ideaal voor de persoon die op zoek is naar de natuur terwijl het gemak heeft om centraal gelegen te zijn tussen het platteland en de stad Willemstad.

De ruimte

Er zijn verschillende appartementen in een historisch koloniaal gebouw. 

Toegang voor gasten

De tuin is zeer groot en biedt zitplaatsen om rond te hangen onder de palapa 's of bij het zwembad terwijl je geniet van een schilderachtig uitzicht.

Andere dingen waar je op moet letten

De elektriciteit loopt via een prepaid-systeem genaamd 'Pagatinu', dat moet worden opgeladen. Tegoedbonnen zijn verkrijgbaar bij alle supermarkten of tankstations. 
Er is een startbedrag (in KWh) voor de gast om zich de eerste paar dagen te kunnen verplaatsen. Dit bedrag (ongeveer) moet worden achtergelaten bij het uitchecken. 
Het zwembad is gelegen op het hoogste deel van het terrein en heeft een prachtig uitzicht op de noordkust van Curaçao.
Om de week kan een yogales worden gegeven rond het zwembad. Gasten zijn welkom om mee te doen. Het tarief voor de yogales is afhankelijk per docent.

info@booking-curacao.com