Leading Lady Cosmetics Curacao

Voor een persoonlijk beauty advies kunt u terecht bij onze schoonheidssalon Leading Lady Cosmetics Curacao. Schoonheidssalon Leading Lady Cosmetics is namelijk dé salon om u mooiste kant te ontdekken en u helemaal te laten stralen. Wij geven u een persoonlijk beauty advies dat helemaal is afgestemd op uw huidtype.

Speciale gezichtsbehandelingen met zichtbaar resultaat

Voor een stralende en gezonde huid zijn professionele schoonheidsbehandelingen onmisbaar.

Voor ieder huidtype en iedere huidconditie kan daardoor een passende behandeling aangeboden worden, mede afhankelijk van uw leeftijd, uw lifestyle, maar ook het seizoen. Schoonheid en gezondheid gaan hand in hand als het gaat om huidverzorging.

Speciale verzorgingsproducten met zichtbaar resultaat

Door het grote aantal huidverzorgingsproducten is het soms moeilijk om door de bomen het bos te zien. Welke huidverzorgingsproducten heb je nodig om je huid in een tiptop staat te houden?

Voor een stralende en gezonde huid zijn professionele schoonheidsproducten onmisbaar. Schoonheidssalon Leading Lady Cosmetics heeft het crème de la crème voor u geselecteerd.

Optimale verwennerij en persoonlijke aandacht

Schoonheidssalon Leading Lady Cosmetics streeft ernaar om een servicegerichte schoonheidssalon te zijn die bekend staat om haar optimale verwennerij, vakkundigheid en persoonlijke aandacht. Wij werken alleen met producten kwalitatief hoogstaande merken. Onze schoonheidsspecialistes volgen regelmatig speciale trainingen om helemaal up-to-date te blijven. Hiermee kunnen zij professionele behandeling geven.

Een gerenommeerde salon

Schoonheidssalon Leading Lady Cosmetics is een gerenommeerde salon die de hygiënecode goed in acht neemt. Dit betekent dus dat wij ons altijd aan de hygiënische regels houden die van schoonheidssalons wordt verwacht. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de brancheorganisatie voor schoonheidssalons.

 

Voorkomen is beter dan genezen! 

Naast de verschillende behandelingen die we aanbieden kunt u ook bij ons terecht voor Pedicuur behandelingen en verzorgende producten. Graag ontvangen wij u vrijblijvend voor een op uw problemen gericht advies.

Wil je jouw nagels op laten vullen of wil je een hele nieuwe set nagels? Bekijk ons aanbod, maak een afspraak en sta binnen een uur weer buiten!

Het aanbod in kleuren voor gel -en acrylnagels is enorm. Er kan gekozen worden uit heelveel kleuren. Zit de kleur naar wens er niet tussen? Dan wordt deze speciaal voor jou gemengd.

In onze schoonheidssalon kunt u terecht voor een grote diversiteit aan massages. Wat dacht u van een heerlijke hotstone massage? of een huidverstevigende kuur?

Wij zien u graag terug voor een heerlijk ontspanningsmoment voor uzelf.

DIENSTEN LEADING LADY COSMETICS  SCHOONHEIDSSALON CURACAO:

GEZICHTSVERZORGING, ONTHARING HARSEN, MANUELE MASSAGES KLASSIEK, NEODERMA, DUURZAME ONTHARING, HOT STONE, WIMPERS en WENKBRAUWEN, LICHAAMSVERZORGING WELLNESS PAKKINGEN, REPECHAGE, SCRUB, MICRODERMABRASIE, GEZICHT, PERMANENTE MAKE-UP, VOETVERZORGING, LICHAAM, LEDEMATEN, HAND EN NAGELVERZORGING, BODY SUGARING, HALVE DAG ARRANGEMENTEN, SEVENTH HEAVEN ( 2uur 30 min.) 

Kadobonnen verkrijgbaar vanaf fl. 25.00. Naar keuze te besteden aan behandelingen en producten.

 

 

Afspraak bij onze schoonheidssalon Leading Lady Cosmetics? Mail ons snel!

Wilt u een afspraak maken bij schoonheidssalon Leading Lady Cosmetics? Dan kunt u ons natuurlijk altijd even bellen of mailen voor een afspraak. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer:+5999 737-7602 . Leading Lady Cosmetics streeft ernaar om altijd vakkundig te zijn en haar klanten persoonlijke aandacht te geven. Wij willen onze klanten dan ook altijd een goede service bieden. Onze schoonheidssalon geeft u dan ook altijd een persoonlijk beauty advies waar u echt iets aan heeft.

Heeft u vragen?  Vul dan onderstaand formulier in.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Wilt u rechtstreeks contact dan kunt u ons bellen.

 

Contact gegevens: 

Leading Lady Cosmetics 

Kaya John Monsanto Brievengat

Curacao

Telefoonnr:+5999 737-7602

info@leadinglady-cosmetics.com

Website : www.leadinglady-cosmetics.com