LAM YUEN CHINEES RESTAURANT CURACAO

Restaurant Curacao Lam Yuen. Met veel genoegen heten wij U van harte welkom in ons restaurant “Lam Yuen”. op Curacao

U kunt ervan verzekerd zijn dat wij alles in het werk zullen stellen om in elk opzicht aan uw wensen te voldoen.

Ons chinees restaurant in Curacao is sfeervol ingericht en een unieke plaats waar het gezellig vertoeven is. Wanneer u iets te vieren heeft, kunt u bij ons uitstekend terecht, o.a. voor lunch (familie) diners, bruiloften, personeelsfeesten enz.

Op onze menukaart vindt u ook veel gerechten met een authentiek oriëntaals karakter. Daarnaast voeren wij ook onze eigen fantasie keuken (met eigen stijl en smaak.
Klik op onderstaande knop voor meer info over de  menukaart met  de prijslijst.

 

 

LAM YUEN

LAM YUEN

LAM YUEN

LAM YUEN

LAM YUEN

LAM YUEN

LAM YUEN

LAM YUEN

LAM YUEN

LAM YUEN

LAM YUEN

LAM YUEN

LAM YUEN

LAM YUEN

LAM YUEN

LAM YUEN

LAM YUEN

LAM YUEN

LAM YUEN

LAM YUEN

LAM YUEN

LAM YUEN

LAM YUEN

LAM YUEN

Kantonees geroosterde vlees- en gevogelte gerechten

Lam Yuen is niet alleen bekend om de dim sum gerechten, maar ook om de befaamde Kantonese bbq-gerechten. Van de 4 Chinese keukens is de Kantonese keuken het meest gevarieerd, waarin het vooral draait om kleur, samenstelling van gerechten en contrasterende smaken. Het eten is gezond, kleurrijk, niet te gekruid en erg fijn van smaak en geur. Vooral de gebarbecuede gerechten hebben naam en faam opgebouwd over de hele wereld. Bij Lam Yuen kunt u genieten van deze klassiekers als Cha Sieuw en geroosterde eend! Er bestaan honderden dim sum gerechten, gemaakt van vlees, vis, graanproducten, groenten en meer. Dus ook uitermate geschikt voor vegetariërs! Mocht u bepaalde allergieën hebben, vraag even aan onze bediening welke gerechten geschikt zijn voor u. 
Kom gerust met uw zakenpartners bij ons dimsummen. En wilt u eens wat anders trakteren met uw verjaardag? Bij Tai Soen kunt u altijd terecht! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en arrangementen. Contact / Reserveren ►

 

Adres Fokkerweg 25 Willemstad, Willemstad Telefoonnummer: +5999-9 461 3462 . Contact ►