• Joy Bliss Nail Bar Curacao

  • Joy Bliss Nail Bar Curacao

Joy Bliss Nail Bar Curacao

Heb jij altijd al mooie verzorgde nagels willen hebben, dat kan bij Joy Bliss Nail Bar Curacao. Mijn nagelstudio is gevestigd op de Gosieweg. Makkelijk te bereiken en voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur. Ik kan je helpen, om de nagels te creëren die bij je passen. De meeste klanten willen geen extreem lange nagels maar gewoon verzorgde nagels en handen. Ben je nog niet bekend met de mogelijkheden die er zijn, geen probleem. De eerste keer nemen we al je wensen door, bekijk ik je nagels, zodat je de deur uit gaat met precies datgene wat je graag wilde.

Inmiddels hebben wij al een ruime ervaring als Nagelstylistes. Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van gelnagels, gellak op handenen op  de teennagels. Tevens kun je bij mij terecht voor prachtige bruidsnagels. Ben je een nagelbijter dan kan ik in ongeveer 9 weken je helpen om van het nagelbijten af te helpen. Probleemnagels? Ik kijk graag met je mee om te zoeken naar een oplossing.

Ik kan echt niet iedere probleemnagel oplossen maar wel veel. Dus wil je weten of ik je kan helpen neem dan even contact met mij op dan kan ik er naar kijken.

 

Versteviging natuurlijke nagel met Gel

Wel mooie, verzorgde nagels, maar geen lange nagels?
Of is de lengte van uw nagels al naar uw zin, maar zijn uw nagels broos en breekbaar? Dan is versteviging van de natuurlijke nagel iets voor u!

Uw eigen nagels worden door middel van een laagje gel in vorm gemaakt. Door de gel zullen uw nagels vele malen sterker worden,
en afhankelijk van de groei van uw eigen nagels, zeker 3 weken mooi blijven.

De mogelijkheden (naturel, french, kleuren) zijn hetzelfde als de
mogelijkheden bij een normale set gelnagels.

Grote verschil is dat de gel nu op uw eígen nagel gezet wordt, zónder deze te verlengen.

Wat is Gel?

Gel is een dikke vloeistof die uithard onder UV (ultra violet licht) en door het uitharden veranderd in een harde plastic laag. Dit is niet schadelijk voor de huid. Gel is, naast acryl, het meest gebruikte materiaal  om nagels te verstevigen of te verlengen.

Een groot voordeel van gel, is dat gel meer flexibel is dan acryl.
Gel zorgt voor een goede  hechting aan de natuurlijke nagel.
Daardoor breken ze minder snel. Gelnagels kunnen ook bij mensen gezet worden die eerder problemen hadden met  acryl.

Gel wordt in vloeibare vorm op de nagel aangebracht (na een eventuele verlenging van de natuurlijke nagel).
Door middel van diverse laagjes gel wordt de nagel 'opgebouwd' en verstevigd daar waar nodig.
Deze laagjes gel worden onder een speciale uv-lamp uitgehard. Na het aanbrengen van de gel moet de nagel in vorm worden gevijld.

Met gelnagels kunt U meer...
Zo kunnen de nagels 'naturel' blijven, maar ook een French Manicure (het mooie 'witte randje') is  veelgevraagd. Uw nagels kunnen ook in een kleur gezet worden. 
Dit lijkt op gewone nagellak, het voordeel  is dat eventuele krasjes minder zichtbaar zijn op uw nagels door de kleur.

Met gelnagels, in welke vorm ook, bent u (afhankelijk van de groei van uw nagels),
gemiddeld 3 tot 4 weken zeker van mooie en verzorgde handen.
De gelnagels kunt u zonder problemen gebruiken alsof het uw eigen nagels zijn.
U had nog nooit zulke stevige nagels!

Acrylnagels

Wat is acryl?

Acryl is ook een soort plastic wat wordt gemaakt door een vloeistof en een poeder samen te voegen. Er onstaat een 'kleibolletje'  dat aan de lucht uithard. Acryl word aangebracht op de nagel door middel van een penseel en een bolletje dat wordt gemodelleerd op de nagel. Acryl is er in vele kleuren maar ook de nagel met French manicure (het witte randje) behoord tot de mogelijkheden. Acryl is een harder materiaal dan gel.Na het aanbrengen van acryl moet de nagel in vorm worden gevijld.

Met acyl kunt u ook uw natuurlijke nagel verstevigen.

Net als met gel bent u verzekerd van 3 tot 4 weken mooi verzorgde nagels, en ook het 'versieren'van de nagels behoort tot de mogelijkheden.

Contact Info 9 667 9906

Location gosieweg 140 Curacao

Business Hours (AST)

Mon ClosedTue 9:00 am - 6:00 pm,  Wed 9:00 am - 6:00 pm, Thu 9:00 am - 6:00 pm, Fri 9:00 am - 6:00 pm, Sat 9:00 am - 6:00 pm, Sun Closed

 

Joy Bliss Nail Bar Curacao

Gosieweg #140

9 667 9906

www.joyblissnailbar.com  joyblissnailbarcuracao@gmail.com

 

 

 

© 2023 All right Reserved | Designed & Hosted with Curacao-startpagina.nl & Bookingcarscuracao.com