Sports & Health Club The Challenge

Sports & Health Club The Challenge

Sportcentrum op Curaçao

Passie en plezier in sport en bewegen. Challenge Yourself!

Sports & Health Club The Challenge is het grootste en modernste sportcentrum op Curaçao. In ons sportcentrum maak je gebruik van diverse fitness en krachtsportfaciliteiten, volg je groepslessen of ga je aan het werk met een vakkundige Personal Trainer. Sports & Health Club The Challenge geeft je plezier tijdens het sporten en bewegen! Lees meer » 

Spinning® is een groepstraining van telkens 45 tot 50 minuten fietsen op muziek. Geschikt voor mannen en vrouwen, voor jong en oud... kortom, geschikt voor IEDEREEN die op een leuke, plezierige en effectieve wijze wil werken aan zijn of haar conditie. Er is geen speciaal ritmegevoel of coördinatie nodig. Spinning® is lekker eenvoudig en daarom zo herkenbaar en fijn om te doen. Je bepaalt zelf je eigen weerstand of trapsnelheid en je bepaalt zelf de intensiteit van je training. Maar de instructeur, of zeg maar beter, de coach, zorgt er wel voor dat je het beste uit jezelf haalt!

Onze instructeurs geven elke keer weer een nieuwe, gevarieerde training met elke keer andere, motiverende muziek uit verschillende stijlen. Lees meer » 

GROEPSLESSEN ►

Bij Sports & Health Club The Challenge werken we met een uitgebalanceerd groepslessen rooster. Voor iedereen, jong, oud, man of vrouw, er is altijd wel een les op het groepsles rooster te vinden dat aansluit op jouw trainingsdoelen. Wij geven lessen uit het programma van Les Mills®, maar ook vrije lessen zoals BodyShape, Boxing-Fit, TRX® en Perfect Pilates®. Uiteraard ontbreekt Spinning® niet op het rooster! Een echte aanrader! 

Wij bieden o.a de volgende groepslessen aan: 

BodyPump®, BodyShape, Boxing-Fit, Core-Attack, Massive Attack, Perfect Pilates®, Spinning®, TRX® Functional Training en Yoga

Lees meer over onze groepslessen ►

Sports & Health Club The Challenge is een sportcentrum met een zeer gevarieerd aanbod van sportfaciliteiten en (groeps)trainingen. Behalve een scala aan fitnessapparatuur en materialen voor krachttraining, beschikt onze sportclub over een infrarood- en saunacabine. Al deze faciliteiten zijn bevorderlijk voor het in vorm krijgen en houden van een gezond en sterk lichaam.

De groepstrainingen die wij geven bij Sports & Health Club The Challenge zijn leuke en uitdagende toevoegingen aan je fitnessworkout. Dit zijn groepslessen zoals o.a. BodyPump®, Spinning®, Boxing-Fit en Perfect Pilates®. Wij bieden ook Personal Training aan, waarbij je wordt begeleid door één van onze professionele trainers. Lees meer »

 

 

Infrarood cabine 

Een Infrarood cabine is een (stralings) warmtecabine. In de Infrarood cabine zijn infrarood elementen aangebracht. Deze elementen geven stralingswarmte. De werkzame infrarood stralen verwarmen voor een gedeelte direct je lichaam en voor een gedeelte de omgeving en de lucht in de cabine. Hierdoor ontstaat er een effectieve gecombineerde warmteoverdracht op je lichaam.

Het gebruik van een Infrarood cabine is door de veel lagere luchttemperatuur (tussen 40- 60 graden) gebruiksvriendelijker dan een traditionele sauna. Bovendien kan men zonder onderbreking een complete saunagang maken in ca. 30 minuten. Het infrarode systeem gebruikt stralingsenergie die het lichaam tot 40 mm binnendringt. 

Lees meer »

Sauna cabine

Onze sauna cabines zijn uitgerust met een Bi-O-Mat saunakachel. Deze saunakachel heeft een aparte verdamper. Bij het inschakelen van de verdamper zal het verdampingselement het water verwarmen en verdampen, waardoor de luchtvochtigheid in de cabine zal verhogen.

Wij hebben de temperatuur van onze sauna's op 75°C gezet, zodat deze goed in combinatie met sporten gebruikt kunnen worden.

Onze sauna's staan aan gedurende onderstaande tijden:

Maandag t/m donderdag: 07:00 tot 12:00 uur en van 18:00 tot 21:30 uur.
Vrijdag: 07:00 tot 12:00 uur.
Zaterdag en zondag: 08:00 tot 13:00 uur.

Lees meer »

Sports & Health Club The Challenge
Kaya Adriátiko z/n
Jan Thiel Beach
Curaçao
tel.: (+5999) 735 1234

E-mail algemeen: sport@the-challenge.net - Voor meer info Bezoek ook onze website »

BodyPump lessen Curacao, BodyShape lessen Curacao, Boxing-Fit lessen Curacao, Core-Attack lessen Curacao, Massive Attack lessen Curacao, Perfect Pilates lessen Curacao, Spinning lessen Curacao, TRX Funct. Training lessen Curacao, Yoga lessen Curacao

OPENINGSTIJDEN ►

 

© 2020 All right Reserved | Designed & Hosted with Curacao-startpagina.nl & Bookingcarscuracao.com