Caribbean Floors Curacao

Caribbean Floors Curacao

Elke situatie vraagt om een specifieke vloer. Om tot een goede en verantwoorde vloerkeuze te komen is het van groot belang vooraf te bepalen waaraan de vloer moet voldoen. Voor een eerlijk en professioneel advies bent u bij Caribbean Floors aan het juiste adres. 

Caribbean Floors staat voor expertise, kwaliteit en flexibiliteit. We beschikken over hoogwaardig materiaal en beheersen alle facetten binnen ons vakgebied. Maak kennis met een samenwerkingspartner van niveau!

Kijk voor meer informatie of voorbeelden verder op deze website. Mocht u na het bekijken van onze web-site nog vragen hebben  op of over een specifieke vloer, of wilt u weten of een bepaalde vloer aan u specifieke wensen voldoet neem dan vrijblijvend contact met ons op

Kwaliteit

Nog niet zo heel lang geleden was kwaliteit een begrip waar verder weinig betekenis aan werd gegeven. Tegenwoordig is dat anders. Kwaliteit is een kernbegrip geworden in de moderne bedrijfsvoering. Dit heeft niet alleen betrekking op de production en diensten die een bedrijf levert, maar ook op het gebied van service, deskundigheid en betrouwbaarheid. Caribbean Floors levert topvloeren van gerenommeerde fabrieken. 

Deze production hebben zich bewezen, niet alleen in ontelbare woningen, maar ook bij fabrieken en in kantoorpanden van wereldberoemde multinationals. Beroemde architecten werken ook graag met onze produkten, gezien de vele mogelijkheden die ze ermee hebben.

Jarenlange ervaring uit de praktijk Koppelden wij terug naar de fabriek, waardoor de producten nog beter werden.Daarnaast hebben wij ervaren en klantvriendelijk personeel, dat u graag te woord staat, en op alle relevante terreinen van het juiste advies kan voorzien. Niet voor niets is ons motto: Caribbean Floors, dat zit als gegoten!

Toepassingen

Zwembad

In dit klimaat is het heerlijk om aan de rand van uw eigen zwembad van een drankje te genieten Bij voorkeur op een door ons geleverde vloer. Maar wist u ook dat de bekleding van uw zwembad door ons kan worden verzorgd...
Lees verder»

 

Woonhuis

Een woning-uw woning-met een eigen karakter verdient een vloer met een eigen karakter.
Een vloer die treelike harmonieert met de inrichting, licht en kleur.
Aan de basis van zulke servile interieuren ligt Caribbean Floors...
Lees verder »

Industrie

We kennen vele vormen van industrie waarbij elke vorm zijn specifieke eisen aan haar vloer stelt. Zo zijn er sectoren waarbij vloeren veel te lijden hebben zoals bijvoorbeeld de frisdrank of zuivelfabrieken. In beide gevallen wordt er gewerkt met stoffen die doorgaans makkelijk door conventionele vloeren heen gaan....
Lees verder »

Buitenvloeren Curacao

We kennen vele vormen van buiten vloeren welke elk om zijn specifieke afwerking vraagt.
Of het nu gaat om het oprijpad voor uw auto of voor een waterdoorlatend systeem voor een kinderspeelplaats tot een werkelijk schitterende designvloer voor rond het zwembad,
Wij leveren het allemaal...
Lees verder »

Sportvloeren Curacao

Op het gebied van sportvloeren hebben we de indoor-en outdoor vloeren.
In beide gevallen levert Caribbean Floors de sportvloer.
Of het nu gaat om een fitnessvloer een tennisvloer of om een multifunctionelevloer...
Lees verder »

Gietvloeren op maat voor woning en bedrijf

Een gietvloer is de perfecte vloer voor woningen en bedrijven dankzij het strakke, naadloze uiterlijk.  Het duurzame materiaal van de vloer is onderhoudsvriendelijk en daardoor de juiste keuze voor elk interieur. Een gietvloer is gemaakt van polyurethaan, waardoor deze warm en soepel aanvoelt en slijtbestendig is. 

Een gietvloer is een naadloze, elastische, waterdichte en zeer slijtvaste vloer met een goede isolerende eigenschap die in één keer gegoten wordt in een laagdikte van ca. 2 mm. De kunststofvloer wordt afgewerkt met een zijde-mat coating.

Een betonlook vloer wordt gemaakt door het samenvoegen van twee kleuren gietvloer. Bij een betonlook kunt u zelf bepalen welke twee kleuren wij hiervoor gaan gebruiken. Wanneer u twee kleuren kiest die ver uit elkaar liggen zult u een “heftige” betonlook krijgen, wanneer deze kleuren dicht bij elkaar liggen krijgt u een rustige betonlook.

Epoxyvloer

Een epoxyvloer is een zeer harde en slijtvaste naadloze vloer. Het vindt zijn toepassing vooral in de bedrijfsindustrie. Zeker voor garagebedrijven is deze vloer zeer geschikt, dit omdat het een vloeistofdichte vloer is.

Bezoekadres Curacao

Adres: oude water 53 Curacao

Tel:      6795269    

Cell:     6795269

Openingstijden:

Maandag t/m zaterdag:
van 9.00 tot 12.00 ('s middags op afspraak) 

Website: www.caribbeanfloors.nl      E-mail: info@caribbeanfloors.nl

Vraag vrijblijvend een offerte aan en vul onderstaand formulier in: