Boekingsmodule voor uw accommodatie

Responsive Website

Volledig geoptimaliseerd voor alle schermresoluties

Beheer zelf uw teksten en afbeeldingen

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Ontvang meer boekingen via uw eigen website

De Responsive Boekingsmodule helpt u om meer directe en commissievrije boekingen te genereren via uw eigen website, op ieder apparaat (deskop, tablet en smartphones). Steeds meer gasten weten de weg naar uw eigen website te vinden, na het vergelijken van bekende boekingwebsites. Het aanbieden van een online reserveringsmodule is daarom een must om uw commissiekosten te verlagen en het aantal directe boekingen te laten stijgen.

De voordelen van de commissievrije Responsive Boekingsmodule:

Volledig aan te passen naar de huisstijl van uw website

Gebruiksvriendelijk voor desktop, smart phones en tablets

Reserveringen kunnen zelfs direct betaalt worden via bijvoorbeeld iDeal! Het is mogelijk om een online kassa aan te sluiten op de boekingsmodule.

Een Responsive Boekingsmodule is een must voor elke website, dit houdt in dat de boekingsmodule zich automatisch aanpast aan de schermbreedte van de bezoeker van uw website. Uw website bezoekers gebruiken verschillende apparaten om een boeking te maken. 

Wist u al dat meer dan 50% van het totale webverkeer afkomstig in van smartphone gebruikers en ongeveer 60% hiervan een boeking maakt via een mobiel apparaat zoals een smartphone of tablet?

De Responsive Boekingsmodule ondersteund volledig multiple rates. Met multiple rates heeft u de mogelijkheid om meerdere tarieven per kamertype aan te bieden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om naast een standaardtarief, ook een Non Refundable tarief aan te bieden.

Het grote voordeel van meerdere tarieven is het aanbieden van een lagere prijs die niet geannuleerd kan worden door de gast. Zo bent u direct verzekerd van de boekingsom!

Naadloze integratie in uw eigen website

De Responsive Boekingsmodule is volledig aan te passen aan uw eigen huisstijl. Uw gasten krijgen hierdoor het gevoel dat de boekingsmodule één geheel is van de website, wat voor meer vertrouwen zorgt en meer commissievrije boekingen oplevert. 

U heeft zelf de keuze welke kleuren u wilt gebruiken en kunt op ieder moment van de dag aanpassingen maken.

Meet uw conversie van stap tot stap

De boekingsmodule is gericht op het behalen van een maximale conversie. Door de boekingsmodule te koppelen aan uw Google Analytics account, kunt u stap voor stap zien welke weg uw gasten afleggen voor het maken van een reservering. Zo krijgt u een goed overzicht van de weg die de gast aflegt op uw website.

In slechts vier stappen is de boeking bevestigd

Een belangrijke voorwaarde in de keuze voor een boekingsmodule is gebruiksvriendelijkheid voor uw gast. De gast dient in maximaal 2 minuten een reservering af te ronden via uw website. Met de Responsive Boekingsmodule heeft de gast in vier simpele stappen een boeking gemaakt en wordt binnen 5 minuten de bevestiging per e-mail toegestuurd. Zo houdt u de conversie hoog!

Kies zelf uw betaalmethoden

De Online Payment module functioneert als een online kassa, waardoor gasten de reservering direct kunnen betalen en u direct het geld op uw rekening ontvangt. Binnen de Online Payment module kunt u zelf bepalen welke betaalmethoden u aanbiedt. Enkele voorbeelden van beschikbare betaalmethoden:

iDeal, Sofort Überweisung, ING Home Pay, creditcard betalingen, Maestro en Paypal.

Responsive Boekingsmodule

Volledige integratie in uw website

Geoptimaliseerd voor desktop, smartphone en tablet

Uitgebreide upsellingmogelijkheden

Responsive Boekingsmodule

Volledige integratie in uw website

Geoptimaliseerd voor desktop, smartphone en tablet

Uitgebreide upsellingmogelijkheden

 

Heeft u vragen?  Vul dan onderstaand formulier in.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Wilt u rechtstreeks contact dan kunt u ons bellen.

 

www.websupporting.nl