KLEIN CURACAO BOAT TOURS | BOAT TRIPS CURACAO

Klein Curaçao is een onbewoond eiland ten zuid-oosten van Curaçao met het witste én langste strand van Curaçao. Klein Curacao ligt op zo’n 12 km van het meest oostelijke punt van Curaçao, maar vanaf de Vissershaven in Spaanse Water (waar de meeste boten naar Klein Curaçao liggen) is de vaarafstand zo’n 27 km. De oppervlakte van Klein Curacao is ongeveer 2 km² en als je wilt kun je in een uur of twee het eiland rondlopen. Klein Curaçao is precies wat je je voorstelt bij een tropisch onbewoond eiland. Een klein paradijsje en een perfecte plek voor een dagtocht tijdens je vakantie naar Curaçao.

Een luxe motorjacht van 46 foot die u naar de mooiste plekjes op Curacao brengt.

Veel verschillende trips te reserveren! Of u nu het paradijselijke, onbewoonde eiland Klein Curacao wilt ontdekken met zijn prachtige stranden, naar Mushroom Forest en the Blue Room wilt, een duik-en-of snorkeltrip wilt maken, verlaten bounty strandjes wilt ontdekken,  Boattrips verzorgt het allemaal!

KLEIN CURAÇAO

Ontdek het onbewoonde eiland Klein Curacao, met haar hagelwitte stranden, turquoise blauwe water en zeeschildpadden, het is absoluut een plek die u gezien moet hebben.
Iedere maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag kunt u mee varen naar Klein Curaçao.

MUSHROOM FOREST & BLUE ROOM

Iedere woensdag neemt deze Breeze Boattrip u mee naar een van Curaçao’s mooiste koraalriffen, Mushroom Forest, met zijn verbazingwekkende paddestoel koraalformaties en de Blauwe Kamer (ook bekend als de Blauwe Grot).
Beide locaties bieden geweldige snorkel- en duikstekken.

DUIK TRIP NAAR OOST PUNT

Het Oostpunt van Curaçao biedt de meest gezonde, ongerepte koraalriffen op Curaçao. Zelden zie je zo’n grote verscheidenheid aan gezonde koralen. Dit gebied is nog in ongerepte staat en er wordt hier weinig gedoken.  Oostpunt is alleen bereikbaar per boot.

SPAANSE WATER & SUNSET TRIPS

Vaar met ons mee en geniet van het landschap van het Spaanse Water tijdens een 2 uur durende sightseeing trip.
Cruise met ons naar open zee om de prachtige Caribische zonsondergang te bewonderen om de dag ontspannen te eindigen op onze lounge stoelen met een glas bubbels en een hapje.

Ontdek het onbewoonde eiland Klein Curacao, met haar hagelwitte stranden, turquoise blauwe water en zeeschildpadden, het is absoluut een plek die u gezien moet hebben.

Iedere maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag kunt u mee varen naar Klein Curacao. Bij het boarden in de vissershaven aan de Caracasbaai wordt U ontvangen met een ontbijt, koffie en thee.

Daarna varen we in anderhalf uur naar Klein Curacao. Rond 12:30 kunt U genieten van een heerlijke uitgebreide BBQ-lunch met verschillende salades en fruit. De bar is geopend vanaf het moment dat u aan boord gaat, voor non-alcoholische drankjes en vanaf 12:00 met alcoholische dranken : bier, wijn, rum en vodka.

Aan boord kunt u heerlijk relaxen op onze zachte banken. Eenmaal aangekomen op Klein Curacao, kunt u de historische vuurtoren bezoeken en het oude, verroeste wrak bezichtigen en natuurlijk zwemmen met zeeschildpadden. U kunt natuurlijk ook aan boord blijven en onderuit gezakt genieten van al het heerlijks om u heen. Natuurlijk zijn duikers ook van harte welkom. Als u wilt duiken op Klein Curacao, laat ons dit weten bij uw boeking. Duikmateriaal is niet inbegrepen maar hier kan voor gezorgd worden .

Max.Pass. 30.

Boarding bij Vissershaven, Caracasbaai om 8 AM Terugkomst om 5 PM Prijs: € 84 Inclusief: ontbijt met broodjes, koffie en thee, een heerlijke BBQ lunch, met salades en fruit, Open bar met softdrinks, bier, wijn, vodka, rum, Snorkelmaskers en vesten gratis te gebruiken

Wat U moet meenemen :

Zwemspullen, zonnebrandcreme en handdoek. Indien voorradig tegen betaling te verkrijgen : zonnebrandcreme en handdoeken.

Als je naar Curaçao op vakantie gaat, móet je ook echt een boottocht naar Klein Curaçao maken. Dit onbewoonde eilandje met witte strand en perfect blauwe zee mag je niet missen. Meer tropisch vakantie-gevoel dan op Klein Curaçao zul je niet vinden. Maar hoe kom je er? Geniet van een privé-reis aan boord van de Breeze Boatrips Curacao. ►

IRIE TOURS  CURACAO

Welcome at Irie Tours, Curaçao ► 

With twenty years of experience and as the only catamaran day sail charter, Irie Tours Adventures offers by far the most wonderful boat and sailing trips and Island tours on Curaçao!

Join us on our daily trip to paradise Island Klein (little) Curaçao, a romantic Sunset Sail or jump aboard for an awesome half day Sail and Snorkel adventure!

Our fleet consists of two custom built 54-feet 'State of the art' sailing catamarans,

We also offer Island tours with our luxury air-conditioned busses & our unique artist painted paranda bus.

Whatever trip you choose from our tropical menu, you’ll board an unforgettable experience.

Irie Tours’ trips are out of this world!  BOOK NOW ►

Klein Curacao Boat Tour & Private yacht charter

East Point van Curacao biedt de meest gezonde en ongerepte koraalriffen in Curacao. Zelden zult u een groot aantal gezonde koralen zien. Dit gebied is nog steeds in uitstekende conditie. East Point is alleen bereikbaar per boot.

Wij bieden een 2-Tank duiktrip (2 SCUBA duiken alleen voor gecertificeerde duikers).
Voor de eerste duik die we zullen proberen om naar het bovenste punt van het Oosten te gaan.
Tijdens het minimale oppervlakte interval van 1 uur zal u kunnen genieten van broodjes en drankjes.
De tweede duik zal worden gekozen door de kapitein en/of duik gids / duik instructeur. De keuze zal afhangen van de toestand van de zee op dat moment.

Duikuitrusting is niet inbegrepen maar kan geregeld worden tegen lage kosten.

Max. passagiers van 14 personen

Instappen in de Fisherman's harbor Caracasbaai om 9.00 
Terug om 14.00
Prijs: € 59
Inclusief:
broodjes en drankjes tussen de duiken, frisdranken.
Snorkel maskers en vesten
Wat u moet meenemen:
Zwempak en handdoek zonnebrandcrème.
Indien beschikbaar: wij bieden zonnebrandcrème en handdoeken tegen lage prijzen.

 

 

© 2021 All right Reserved | Designed & Hosted with Curacao-startpagina.nl & Caribbean-Start.com / www.kleincuracao.fun contact ►