Awa Salu Kiteboarding Curacao Kite-School & Shop

Awa Salu (Zout Water) Kitesurfschool Curacao ligt aan de prachtige St. Joris Baai op het eiland Curaçao. De oostelijke passaatwind in combinatie met het zonnige klimaat en helder ondiep water maken dit de ideale plek voor watersporten zoals Kitesurfen, Windsurfen, Stand Up Paddling (Suppen), Golfsurfen, Zeilen, Wakeboarden en Kajakken. Het is veruit de beste plek op het eiland om te leren Kitesurfen of uw Kitesurftechniek te verbeteren.

Kitesurflessen

Awa Salu Kitesurfing biedt u 5 verschillende kitesurflespakketten. Van een enkele kitesurfles van 2 uur, tot een 5 daagse kitesurfcursus.
De kitesurflessen worden gegeven op verschillende dagen aan de St. Joris Baai, dus is er genoeg tijd om uit te rusten en alle informatie rustig te laten bezinken. In 3 tot 5 kitelessen kunt u de kite zelfstandig en veilig besturen en de eerste meters op het board maken. Om een gedegen basis te leggen voor uw kitesurfavontuur adviseren wij u de 5-Daagse Cursus.

Voor Het Hele Gezin

Of u nu 80 of 8 jaar oud bent, u kan leren Kitesurfen!. We hanteren niet echt een minimum leeftijd (hou 8 jaar oud aan) maar de cursist moet tenminste 40 kg wegen. Wij bieden speciale "Kids Kitesurflessen"  aan met aangepast materiaal.

Online Boeken

Boek uw kitesurfles(sen) online om er zeker van te zijn dat er plek is. Laat ons weten wanneer u op het eiland bent en in welke kitesurfles of kitesurfcursus u geïnteresseerd bent. Wij nemen contact met u op over de exacte data en tijden. U boekt nu en betaalt pas wanneer de eerste kiteles gegeven wordt.

Materiaal

Wij bieden u het nieuwste kitesurfmateriaal voor uw kitesurflessen en u zult continu contact hebben met uw ervaren instructeur via onze BbTALKIN’ Radios. Alle materialen worden door ons verzorgd behalve zonnebrandmiddel, een zonnebril, een shirt tegen verbranden, iets te eten en drinken en natuurlijk zwemkleding.

 

© 2019 All right Reserved | Designed & Hosted with Curacao-startpagina.nl & Caribbean-Start.com