• Dreamz Curacao| Beauty & Wellness Curacao 

DREAMZ BEAUTY & WELLNESS CURACAO

 

Schoonheidssalon Curacao | Dreamz beauty & wellness

 

Dreamz & [ comfort zone ]

[ comfort zone ] ‘Skin Care Science with a Soul’ Skin is onze focus, Science is onze guide en Soul is wat ons uniek maakt.

[comfort zone] is een exclusief Italiaans merk. Zij bieden hoogwaardige producten die afgestemd worden op de huidconditie en levensstijl, zodat elke persoon de meest efficiënte oplossing volgens haar of zijn specifieke behoefte kan vinden. Elke productsamenstelling is het resultaat van geavanceerd en constant onderzoek waarbij de wijsheid van onze natuur wordt gecombineerd met de intelligentie van onze wetenschap. Door doeltreffendheid van de speciaal geselecteerde actieve plantaardige ingrediënten en een uiterst prettige beleving belooft [ comfort zone ] direct en op lange termijn optimale resultaten.

[ comfort zone ] is in ruim 45 landen wereldwijd actief. Met kwalitatief hoogwaardige producten, professionele behandelingen en een unieke ambiance zijn ze wereldwijd en exclusief te vinden in de beste beautyinstituten, luxe hotels, kuuroorden en day spa’s. Nu ook bij Dreamz Curacao.

 

 

Dreamz & Behandelingen

Een ideale huid, wie droomt er niet van? Stralend, glad, zacht en egaal van teint….. Bij Dreamz beauty & wellness Curacao kunt u terecht voor verschillende gelaatsbehandelingen maar ook voor bijvoorbeeld epileren van de wenkbrauwen, verven van de wimpers en wenkbrauwen, de Elleebana wimperlift, harsen van de onderbenen etc. U bent bij Dreamz beauty & wellness Curacao aan het juiste adres.

Pure verwennerij voor uw lichaam, vermoeide spieren, pijnlijke gewrichten en stress verdwijnen na een heerlijke lichaamsbehandeling van Dreamz beauty & wellness. We hebben een aantal mooie behandelingen voor u samengesteld die uw lichaam weer nieuwe energie geven.

Een aromatische lichaamsmassage geeft een diepe ontspanning en brengt lichaam en geest weer in balans. U kunt gebruik maken van een half body (back & shoulders) en een full body massage, waarbij wij masseren met weldadige aromatische oliën. Of een Hydrating Konjac Spons Massage dit is een combinatie van een heerlijk reinigende behandeling van de lichaamshuid en een rustgevende massage.

 

  

(Behandeling bestaande uit: welkomritueel, reiniging, fruitzuurpeeling, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage, liftend masker, afsluiting met bijpassende verzorging)

 

Facials

Luxury facial, een luxe complete verzorging van gezicht en decolleté    95,00  ( inclusief massage en epileren )

Superieur facial, een super de luxe complete verzorging van gezicht    115,00  ( en decolleté inclusief massage en epileren )

Body treatments

Aromatic half body massage                             70,00

Aromatic full body massage                             110,00

Hydrating Konjac Spons Massage, dit is een combinatie van een     130,00

heerlijk reinigende behandeling van de lichaamshuid en een ontspannende massage

Prijzen zijn in NAF

 

Bij Dreamz beauty & wellness geniet u van een heerlijke facial- en of bodytreatment met het geluid van de wuivende palmen op de achtergrond.   

Ik verwelkom u graag!

Desiree Jakobs

Dreamz beauty & wellness

 

 

 

Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Wilt u rechtstreeks contact dan kunt u ons bellen of appen.

Dreamz beauty & wellness

Brakkeput Abou 214 Willemstad

beauty@dreamz-curacao.nl

www.dreamzbeauty.nl

+5999 5233218 ook what’s app 

Onze B & B : www.dreamz-curacao.nl, volg ons ook op Facebook en Instagram